contact DSP Dambovita

POST VACANT de MEDIC DE FAMILIE in comuna PIETROSITA

POST VACANT de MEDIC DE FAMILIE in comuna PIETROSITA

Informatii utile privind caracteristicile celor trei tipuri de vaccin anti SARS- CoV-2

In atentia populatiei din judetul Dambovita:

Pentru obtinerea unor informatii utile privind caracteristicile celor trei tipuri de vaccin anti SARS- CoV-2 ( Pfeizer, Moderna si AstraZeneca)puteti accesa link_ul urmator:

https://www.anm.ro/medicamente-de-uz-uman/farmacovigilenta/informatii-vaccinuri-covid-19/

ANUNT POST VACANT MEDIC DE MEDICINA GENERALA - Gaesti

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului Dambovita, cauta un medic de medicina generala, care in baza unui contract de prestari servicii ,sa acorde consultatii zilnice in Complexul de servicii sociale Gaesti( centru cu copii cu dizabilitati)

Pentru informatii suplimentare va puteti adresa Consiliului Judetean Dambovita - Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului

ANUNT POST VACANT MEDIC DE FAMILIE- Raciu

In Comuna Raciu, judet Dambovita,  este un post vacant de medic in specialitatea medicina de familie.

Precizam ca in localitate exista o constructie noua , realizata prin programul PNDL, care asigura functionarea a doua cabinete de medicina de familie. 

Pentru informatii suplimentare va puteti adresa Primariei Raciu.

RECRUTARE PERSONAL MEDICAL PENTRU ECHIPELE MOBILE DE VACCINARE

Direcţia de Sănătate Publică Dâmboviţa recrutează voluntari ( medici şi asistenţi medicali) care să facă parte din echipele mobile de vaccinare anticovid-19.

Personalul medical trebuie sa posede aviz de liberă practică valabil, eliberat de către Colegiul Medicilor, respectiv Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România.

Persoanele interesate să facă parte din aceste echipe, se pot adresa D.S.P. Dâmboviţa la numărul de telefon 0245/ 617301.